maak_afspraakIntake
Nadat we via email of telefoon contact met elkaar hebben gehad, maken we een afspraak voor een zgn. intakegesprek. In dit gesprek komt ter sprake wat je klachten zijn. Het is erg belangrijk dat je alles, wat van belang kan zijn voor de behandeling, ook meldt! Tevens willen we graag weten wat je wil bereiken met de behandeling. Aan de orde komt verder wat onze verwachtingen naar elkaar toe zijn, en ook erg belangrijk, of het 'klikt' tussen ons. De tijdsduur van het intakegesprek is afhankelijk van de soort klachten die je hebt. Meestal vindt na het intakegesprek ook al gelijk een eerste deel van de behandeling plaats.
Na het intakegesprek besluit je of je door wil gaan met de behandeling. We stellen dan samen een behandelplan op.
Tevens wordt er een behandelingsovereenkomst opgesteld. Dit is een wettelijke regeling en dient met name om de rechten van de cliënt te waarborgen.

Behandeling, tijdsduur
De eerste behandeling (inclusief intake) duurt meestal een uur of wat langer. Vervolgbehandelingen over het algemeen een kwartier tot een half uur. Eerste behandelingen voor de Emotie Code duren meetstal korter dan een uur. De tijdsduur van de behandeling is nooit exact te voorspellen. Daarom is het van belang om de tijd voor een behandeling niet te strak te plannen in je agenda!

Kosten
Lees hier verder over behandelkosten.

Behandeltijden

  • maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 15.00 uur
  • zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur.
  • in speciale gevallen is na overleg behandeling buiten deze tijden mogelijk.

Verwijzing
Je hebt geen verwijzing nodig van je huisarts of specialist.

Goed om te weten
De onderstaande punten gelden voor alle behandelingen.

  • Het is belangrijk dat je vóór de behandeling ruim water/thee drinkt. Als je een vochttekort hebt, dan wordt de behandeling nadelig beïnvloed! Drink na de behandeling ook veel (om de tijdens de behandeling gevormde afvalstoffen af te kunnen voeren)!
  • Je kunt tijdens de behandeling gewoon je kleding aanhouden. Trek echter geen dikke kleren aan, want tijdens de behandeling worden er nogal eens drukpunten bewerkt. Je kunt desgewenst een vest of iets dergelijks meenemen.
  • Opdat de behandeling rustig kan verlopen is het verstandig om je mobieltje uit te zetten.
  • Mocht je voor een allergiebehandeling komen, dan is het aan te raden de producten, waarvoor je denkt overgevoelig te zijn, mee te nemen. Gebruik liever geen parfums of deo's, deze kunnen het allergie- eliminatieproces verstoren.
  • Neem ook de medicijnen mee, die je op het moment gebruikt. Eventuele nadelige bijwerkingen hiervan kunnen zo tijdens de behandeling worden geneutraliseerd.


Hoe ziet een behandeling er uit?
Wil je weten wat er allemaal gebeurt tijdens een (allergie-)behandeling, klik dan hier.
Wil je een afspraak maken, of wil je toch nog meer weten, dan kun je mij gewoon bellen 06-57555305, of een email sturen.

Adresgegevens
Hendrikstraat 70
3314 ZM Dordrecht
06-57555305

Praktijkgegevens
Kamer van Koophandel nr. 24460421
BTW nr. 070509530B02